Haberler
Kocaeli Ticaret İl Müdürü Sayın Veysi Uzunkaya'yı Makamında Ziyaret Ettik

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Sayın Veysi Uzunkaya'yı Makamında Ziyaret Ettik

23 Ekim 2023

Yöre Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Keskin, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Sayın Veysi Uzunkayayı’yı makamında ziyaret etti. 


Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülüne layık görülmenin gururunu paylaşan Sayın Keskin, bu süreçte verdikleri destekten dolayı Sayın Veysi Uzunkaya’ya teşekkürlerini sundu.


Yöre Group, tüketici memnuniyetini esas alan çalışmaları ile takdir görmeye devam eden, sektördeki zirve isimler arasında yer alarak başarısından söz ettiren önemli bir marka olmaya devam ediyor. Başarısında sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra iş geliştirme faaliyetlerinin de ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteren Yöre Group’un başarısı, ödüller ile kendini ispatlıyor.


Sayın Uzunkaya’nın katkıları ve iş birliği ile Peynirci Baba Mağazaları’nın topluma sağladığı değerler önemli ölçüde artmıştır. Bu vesile ile Sayın Uzunkaya’ya teşekkür eder ve şirketimiz adına şükranlarımızı sunarak gelecekte, nice başarılı projelere birlikte imza atmayı temenni ederiz.

Diğer Haberler