Haberler
Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü

Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü

12 Ekim 2023

Peynirci Baba, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ne layık görüldü!

Tüketiciyi üretimden dağıtıma, dağıtımdan satışa kadar tüm operasyon süreci boyunca ana unsur olarak ele alan Peynirci Baba, gayreti, özverisi ve kıymetli müşterilerinin memnuniyeti sayesinde ulusal ve global pazarda başarılarıyla tanınan bir markadır. 


Müşterilerin olumlu geri bildirimleri, kalite kontrol sürecinin sorunsuz işleyişi ve müşteri hizmetlerindeki başarısı ile Ticaret Bakanlığı tarafından Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nü kazandı. Ödülü bizzat Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Yöre Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Keskin, duygularını şu sözlerle ifade etti: 


“160 kahvaltılık marketimizle, 3.000 çalışanımızla, yüzlerce tedarikçi ve çiftçimizle ve üretim tesislerimizle, firma olarak faaliyet sürdürdüğümüz bütün projelerimizde ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Saygılarımızla…” 


Peynirci Baba, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak başarılarına yenilerini eklemeye devam etmektedir. Peynirci Baba’nın kazandığı bu ödül, firmanın sektördeki liderliğini, prestijini ve güvenilirliğini bir kez daha ortaya koymuştur.

Diğer Haberler