Haberler
Yöre’nin "Ulubahçe"sine Arjantin’den Ödül

Yöre’nin "Ulubahçe"sine Arjantin’den Ödül

21 Ekim 2020

Ulubahçe Zeytinyağı’na Arjantin’den Ödül!


Ulubahçe Soğuk Sıkım Zeytinyağı, Arjantin’de düzenlenen ve dünya genelinde saygınlık kazanmış OLIVINIUS Uluslararası Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda ödüle layık görüldü. Bu yılki yarışmaya, dünya zeytinyağı üretimindeki önde gelen ülkelerden İspanya, Yunanistan, İtalya, Fas ve Tunus gibi ülkelerden binlerce firma katıldı. Türkiye’yi temsil eden firmalardan biri de Yöre Group ailesinin parçası Ulubahçe Zeytinyağı oldu.


Ulubahçe Zeytinyağı, Edremit ve Ayvalık Bölgesi’nden özenle toplanan zeytinlerin, Gemlik’teki modern tesislerde işlenmesiyle elde edilmektedir. Tadı ve kokusu ile dikkat çeken natürel sızma zeytinyağının asitlik derecesi %0,8 olup düşük asitlik oranı zeytinyağının yüksek kalitesini ve mükemmel lezzetini gözler önüne sermektedir.


Ulubahçe markasının bu büyük başarısı, yerel zeytinyağı sektöründe olduğu gibi uluslararası alanda da Türkiye’nin zeytinyağı üretimindeki başarısını gözler önüne serdi. Yöre Group ailesi olarak, kalitesi ve doğallığı ile ödül kazanan zeytinyağımızla dünya çapında ödüllere layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Diğer Haberler